Перейти к содержимому

Revolver Club Правила Клуба · Помощь · Администрация
Логотип
Revolver Club


Фотография

Мої кобури

кобура наган альфа 440

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 2

#1 Basmach

Basmach
  • Clubman
  • 5 954 сообщений
  • ГородКиївська область

Отправлено 21 Май 2017 - 22:24

Сьогодні провів ревізію спорядження. Виявилось, що в мене є аж 11 кобур!!! Є що показати на форумі.

 

Отже, спочатку коротка передісторія, щоб було зрозуміло, звідки така кількість набралася. З 2009 по 2015 роки я був власником "Комбрига" (одна з травматичних версій нагана), який носив з собою постійно. Вибір спортивного револьвера (альфа 440) був зроблений у 2009 році саме з міркувань збігу габаритів з наганом, щоб можна було використовувати одні й ті самі кобури для обох револьверів. З 2015 року наган на бойовому чергуванні замінила газова версія вальтера Р22. Можливо, зараз я б і замінив альфу 440 на 461-шу модель, але, по перше, за ці роки я звик до балансу 440-ї моделі (на 461 відчутно "клюю" при стрільбі, 120 грамів різниці на кінці стволу  - це не жарти), і, по-друге, вся споряга зроблена під 440-ву.

 

Отже, найулюбленіша моя кобура - спортивна набедрена версія авторства victor-а (http://revolverclub....ser/814-victor/). Зроблена на замовлення у 2009 або 2010 році. Надзвичайно зручна та практична. Крім мене, така кобура є ще в Kotyar-и (http://revolverclub....er/126-kotyara/).

A-line-front-1.jpg

A-line-back-1.jpg

 

Ці дві кобури - це класика нашого клуба. Мало хто не чув про кобури від EDEL-я (http://revolverclub....user/1822-edel/). От і в мене є пара таких кобур. Праву я виграв в якості призу на другому Wild West Fest-і (http://revolverclub.org/index.php/topic/1986-foto-i-video-c-fectivalia-2012/) , ліву замовив вже у цьому році у зв"язку із дозволом використовувати два револьвери на одній вправі. Зверніть увагу, що на лівосторонній вже є хлястик-фіксатор, це найсучасніша модель EDEL-я.

Edel-front-1.jpg

Edel-back-1.jpg

 

А це нове придбання, яке я щойно випробував на останньому матчі (http://revolverclub....maia-2017-goda/). Поясна кобура роботи Thorwald-а (http://revolverclub..../8868-thorwald/). Придбана, знову ж, у зв"язку із дозволом виходити на вправу з двома револьверами для використання у якості кобури під праву руку, яка розміщується з лівого боку тулуба. Надзвичано зручна у використанні. "Мексиканська петля" дозволяє легко переміщати кобуру на поясі, але при цьому вона не ковзається і не болтається. Револьвер фіксується надійно навіть без накидання запобіжного хлястика, але при цьому легко та зручно виймається.

Thorvald-front-1.jpg

Thorvald-back-1.jpg

 

Рідні наганівські кирзові кобури кінця 40-х - 50-х років минулого століття. Використовуються для зберігання та транспортування обох альф та вайпера. До війни коштували 15 грн., зараз більше 250 грн...

Native-1.jpg

 

Револьверна оперативна кобура виробництва НПП "Медан". Як на мене, найзручніша оперативка, яка продавалась тоді під наган. Активно використовував її у 2009 - 2015 роках. Зараз лежить без діла.

Medan-oper-rev-front-1.jpg

Medan-oper-rev-back-1.jpg

 

Сумка для прихованого носіння та швидкого діставання виробництва A-Line. Було складною справою знайти модель такої сумки, куди б вліз наган. В цій моделі прикол у бокових нішах, куди залазить ствол. Є також приспособа для швидкого розтібування одним рухом руки. Активно носив влітку з 2009 по 2015. Зараз лежить без діла.

Sumka-close-1.jpg

Sumka-open-1.jpg

 

Пістолетна оперативка від НПП "Медан". Купувалася для вальтера Р22. Лежить без діла.

Medan-oper-pist-front-1.jpg

Medan-oper-pist-back-1.jpg

 

Поясна кобура прихованого носіння. Колись подарував Alex.Chiffa (http://revolverclub....275-alexchiffa/) теж для Р22. Також лежить без діла.

Chiffa-1.jpg

 

Пістолетні кобури не використовую з тієї простої причини, що габарити Р22 дозволяють спокійно носити його у кишенях одягу. Власне кажучи, саме тому і розпрощався з наганом, що задовбало цю величезну та важку залізяку неправильної форми з гострою мушкою постійно тягати на собі.

 

Десь була ще одна револьверна оперативка від "Медана". Перерив всю квартиру, не зміг її знайти. Підозрюю, що продав у 2015 разом із наганом, але перевірити це версію також не зміг, бо чомусь не знайшов у Барахолці свого старого оголошення про продаж "Комбрига".


Сообщение отредактировал Basmach: 21 Май 2017 - 22:52

"Ряса священника и военная форма! Религиозный и воинский дух! Вера и рыцарское служение! – вот две вечные и истинные формы нашего бытия".
Хосе Антония Примо де Ривера и Саэнс де Эредиа

  Это я расстрелял Че Гевару,   Это я штурмовал "Ла Монеду",   Я читал приговор комиссару   И подкладывал бомбу комбеду.   Это мой самолет на рассвете   Прикрывал наступление Франко,   И по окнам в Верховном Совете   Это я в октябре бил из танка.       Рабы, чья дурна наследственность -    В истерике бьетесь напрасно вы!    Беру на себя ответственность    За каждого мертвого красного.       И да не дрогнет рука,    Разившая политрука    На этой столетней войне:    Ответственность ваша - на мне!      Ради всех, кто замучен в ГУЛАГе,   Ради душ, опоганеных зоной,   Там, где реют кровавые флаги,   Я всегда буду пятой колонной.   Буду в натовском каждом приказе,   В пуле, в бомбе, в крылатой ракете,   До тех пор, пока красные мрази   Не исчезнут на этой планете.       Пусть ломится в хлев посредственность    В угаре холуйства заразного -    Беру на себя ответственность    За каждого дохлого красного!       И да не дрогнет рука,    Разящая политрука    На этой священной войне:    Ответственность ваша - на мне

#2 Fenia

Fenia
  • Користувач
  • 354 сообщений
  • ГородHavrilivka, Kherson rgn.

Отправлено 22 Май 2017 - 08:52

Сьогодні провів ревізію спорядження. Виявилось, що в мене є аж 11 кобур!!!

Однако!

Тем не менее, что-то мне подсказывает, что это еще не предел ...



#3 westhunter

westhunter
  • Користувач
  • 1 560 сообщений
  • ГородУкраина

Отправлено 23 Май 2017 - 04:22

Мои кобуры, для моих "тяжелых" Альф-440 (любимая модель).

Сделал мне их наш уважаемый мастер Роман, громадная ему моя благодарность.

С ув. Сергей.

 

20170523_045153.jpg

20170523_045613.jpg

 

P.S. Сорри... хлопцы за качество фото, спешу на работу.


Сообщение отредактировал westhunter: 23 Май 2017 - 04:24

Все равны, перед Богом и снайпером ...   :angel:

( Мое...  :blush: ).





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных