Перейти к содержимому

Revolver Club Правила Клуба · Помощь · Администрация
Логотип
Revolver Club


Фотография

Розвиток Клубу


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 39

#21 Kramar

Kramar

    Старейшина

  • Rider RC
  • 3 584 сообщений
  • ГородУкраїна

Отправлено 04 Сентябрь 2017 - 09:25

 

Не треба писати правила, щоб вносити до них 100500 поправок. А то крайні пропозиції одного з наших джентльменів, перетворили текст в щось між кримінальним кодексом, каталогом вогнепальної зброї та оцінкою психологічно-фізичних.можливостей окремо взятих індивідуумів в статусі офіційних осіб матчу.

 

Так, підтверджую, був такий момент від нашого актівіста   :scenic:  До того ж пропозиції замість ще не початих глав, вносились до вже повністю готових ))

 

 

 

Останнім часом, я схиляюсь до думки, що наші правила - "Кодекс Стрільця", все інше - за умовами брифінгу.

 

Так ото ж.

 

 

 

МНЕ НУЖНО!!! Уже кричу

 

Отправил в ЛП.


Револьвер - це як пістолет, але для чоловіків.


#22 Kotyara

Kotyara
  • Clubman
  • 2 172 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 04 Сентябрь 2017 - 10:55

 

[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;font-weight:bold;]smoke.ua сказал(а) 02 Сен 2017 - 01:21:[/color]

Изображение

 

Останнім часом, я схиляюсь до думки, що наші правила - "Кодекс Стрільця", все інше - за умовами брифінгу.

 

Так ото ж.

 

Как бы да, но этим нарываемся на доооолгое повествование, что можно а чего нельзая, перед матчем, или такие же разборки, кто правильно выполнил а кто нет.

Я предвижу реплику, что "все, что не запрещено...", запреты тоже нужно обговорить.


  • Musat32 это нравится
Убивает не оружие.
Убивают пули.
Убивают не пули.
Убивают люди.
А пуля дура, если стрелок дурак.

#23 Victor_A

Victor_A
  • Користувач
  • 1 697 сообщений
  • ГородКиев, Украина

Отправлено 18 Февраль 2020 - 08:54

Прочёл о "Зимнем" корпоративе Клуба 15.02.2020 г. и просмотрел Хартию Клуба. Сразу напросились вопросы.

1. Нельзя ли ввести звание Члена-корреспондента клуба? Ибо не все могут принимать участие в соревнованиях по причинам физическим, финансовым, территориальным и прочим, которые не хоте ли бы афишировать, хотя поддерживают все остальные положения Хартии.

2. Какой статус теперь будут иметь пользователи данного сайта Клуба, т.к. сайт является официальной частью Клуба?

3. Кто может использовать символику Клуба для личных целей, с учётом влияния на публичный имидж Клуба?

Т.к. сама хартия, как документ, декларирует правовые и публичные отношения, то на эти вопросы и другие, которые могут возникнуть при более подробном изучении Хартии, хотелось бы получить ответ администрации Клуба.


  • Arachi и Марципан это нравится
Закон Эдвардса Мерфи:
Если какая-нибудь неприятность может произойти, она случится.
Закон Херланга: "Подожди - и плохое само собой исчезнет".
Дополнение Шейвлсона:"... нанеся положенный ущерб "

#24 Basmach

Basmach
  • Clubman
  • 5 954 сообщений
  • ГородКиївська область

Отправлено 18 Февраль 2020 - 11:09

Прочёл о "Зимнем" корпоративе Клуба 15.02.2020 г. и просмотрел Хартию Клуба. Сразу напросились вопросы.

1. Нельзя ли ввести звание Члена-корреспондента клуба? Ибо не все могут принимать участие в соревнованиях по причинам физическим, финансовым, территориальным и прочим, которые не хоте ли бы афишировать, хотя поддерживают все остальные положения Хартии.

2. Какой статус теперь будут иметь пользователи данного сайта Клуба, т.к. сайт является официальной частью Клуба?

3. Кто может использовать символику Клуба для личных целей, с учётом влияния на публичный имидж Клуба?

Т.к. сама хартия, как документ, декларирует правовые и публичные отношения, то на эти вопросы и другие, которые могут возникнуть при более подробном изучении Хартии, хотелось бы получить ответ администрации Клуба.

 Вітаю!

 

Спробую відповісти:

 

1. Відповідь на Ваше перше питання міститься безпосередньо у тексті Хартії:

2.1. Членом Клубу може стати особа, яка:

2.1.1. Поділяє цінності Клубу та дотримується загальноприйнятих у Клубі правил спілкування;

2.1.2. Регулярно бере участь у заходах Клубу або іншим чином забезпечує розвиток Клубу;

2.1.3. Сплачує членські внески;

Тобто регулярна участь у заходах - це основна, але не виняткова форма участі у житті спільноти. Наприклад, один з підписантів Хартії Серві вже десять років незалежно від зміни головних адміністраторів модерує наш форум - очевидно, що це і є те саме "забезпечення розвитку Клубу", яке надає нам змогу говорити про нього, як про повноцінного члена спільности. Брати участь у розвитку нашого руху можна найрізноманітнішим чином. Зверніть увагу, що в Клубі є учасники, територіально розташовані в Сумах та Дніпрі. До війни існувала група стрілків в Донецьку. У 2013 році вони навіть провели повноцінний матч, на який запросили і нас з Києва. Та хоча б організувати регулярні тренування у своєму місті - це теж буде великий внесок у розвиток ковбойської стрільби в Україні. Вікові категорії також абсолютно різні. В США ковбойська стрільба - це різновид сімейного дозвілля, і там стріляють від підлітків до пенсіонерів. Якщо стоїть фінансове питання - то чому б не спробувати організувати та розвинути пневматичний аналог наших матчів? Регулярно знаходилися люди, які це декларували, але до справи у них чомусь ніколи не доходило. Більше того, колись існували заочні змагання. Тобто Хартія не стільки обмежує форми діяльності, скільки спонукає до їх пошуку. Інша справа, що Клуб - це спільнота людей, а не віртуальних користувачів в Інтернеті. Тобто участь у Клубі передбачає дещо інший характер людських відносин, аніж зазвичай існує, наприклад, на форумі. Ми дійсно спілкуємося одне з одним, не лише за допомогою форуму чи вайбера.

 

2. До цього моменту на форумі існувало три категорії учасників: користувачі, стрілки та старійшини. Вони відрізнялися певними правами доступу. Статус стрілка надавався за умови участі у 5 клубних матчах. Я особисто розраховував на те, що після підписання Хартії цих категорій має залишитись лише дві - члени Клубу та користувачі форуму. Але життя вносить свої корективи і зараз очевидно, що категорія стрілків залишиться на форумі. На Загальних зборах ми проголосували за спрощений порядок вступу до Клубу для "старих стрілків". Це рішення наразі ще не оприлюднювалося, оскільки я ще не узгодив всі формулювання протоколу, а головадмін зараз на базі збереженої інформації про старі матчі формує список таких людей. Думаю, до кінця тижня ми цю роботу завершимо і рішення буде оприлюднене. Що стосується нових критеріїв для отримання статусу стрілка, то це питання буде винесене на обговорення Загальних зборів. Одного з учасників форуму, який на нашу думку вже давно відповідав всім критеріям для вступу у Клуб, але чомусь не мав навіть статусу стрілка, ми персонально запросили вступити у Клуб, що він і зробив.

 

3. Наразі використання символіки жодним чином не обмежується. Будь-ласка, носіть значки, нашивки, футболки і т. д., це лише сприятиме популяризації нашого руху. От зараз головадмін готує замовлення на нову партію нашивок. Очевидно, що, якщо хтось десь почне використовувати символіку Клубу так, що призводитиме до його дискредитації, то на це доведеться реагувати. До речі, торгова марка в нас офіційно зареєстрована, якщо що. Але поки таких проблем немає, і слава Богу.

 

4. Хартія наразі не передбачає правових відносин. При існуючих масштабах руху поки немає потреби реєструвати Клуб як юридичну особу, але така можливість Хартією передбачена.


Сообщение отредактировал Basmach: 18 Февраль 2020 - 11:11

  • Arachi это нравится

"Ряса священника и военная форма! Религиозный и воинский дух! Вера и рыцарское служение! – вот две вечные и истинные формы нашего бытия".
Хосе Антония Примо де Ривера и Саэнс де Эредиа

  Это я расстрелял Че Гевару,   Это я штурмовал "Ла Монеду",   Я читал приговор комиссару   И подкладывал бомбу комбеду.   Это мой самолет на рассвете   Прикрывал наступление Франко,   И по окнам в Верховном Совете   Это я в октябре бил из танка.       Рабы, чья дурна наследственность -    В истерике бьетесь напрасно вы!    Беру на себя ответственность    За каждого мертвого красного.       И да не дрогнет рука,    Разившая политрука    На этой столетней войне:    Ответственность ваша - на мне!      Ради всех, кто замучен в ГУЛАГе,   Ради душ, опоганеных зоной,   Там, где реют кровавые флаги,   Я всегда буду пятой колонной.   Буду в натовском каждом приказе,   В пуле, в бомбе, в крылатой ракете,   До тех пор, пока красные мрази   Не исчезнут на этой планете.       Пусть ломится в хлев посредственность    В угаре холуйства заразного -    Беру на себя ответственность    За каждого дохлого красного!       И да не дрогнет рука,    Разящая политрука    На этой священной войне:    Ответственность ваша - на мне

#25 Victor_A

Victor_A
  • Користувач
  • 1 697 сообщений
  • ГородКиев, Украина

Отправлено 18 Февраль 2020 - 12:35

Дякую!

У Хартії мене збентежив п/пункт 2.11.1, згідно з яким член клубу карається, неважливо як, за неучасть у змаганнях. Таким чином, людина, що не має можливості з якої-небудь причини брати участь в змаганнях, вже буде неповноцінним членом Клубу. Але ж не всі командири авіаполків можуть літати, з тих або інших причин? Від цього вони не перестають бути льотчиками?..

 

Тут в Хартії, на мій погляд, є певна дискримінація. Більш того, вона може обмежити приплив до Клубу молоді, хоча ідея використання в змаганнях (звичайно, за окремих умов) пневматики дуже цікава в цьому плані. Напевно, їй потрібно приділити більшу увагу, виробити окремі правила змагань із різними видами пневматичної зброї, бо особовий склад Клубу дещо "постарішав" за останні роки, приплив молоді дуже необхідний.

 

На Форумі ж особисто мені була б цікава тематика історичної зброї. Зокрема, револьвери від початку XIX і до середини XX вв. Їх конструкції, історія виникнення та використання. Для молоді, напевно, цікавіші зразки нових екземплярів озброєння. При цьому, не хотілося б сильно віддалятися від назви Клубу і основну увагу приділяти саме револьверам.

 

Ось такі думки що до Хартії Клубу з точки зору, що пролягає з області кушетки, залишаючись при цьому в статусі користувача Форуму.  :blush:


  • Arachi это нравится
Закон Эдвардса Мерфи:
Если какая-нибудь неприятность может произойти, она случится.
Закон Херланга: "Подожди - и плохое само собой исчезнет".
Дополнение Шейвлсона:"... нанеся положенный ущерб "

#26 Arachi

Arachi
  • Головний адміністратор
  • 1 005 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 18 Февраль 2020 - 13:06

Дякую!

У Хартії мене збентежив п/пункт 2.11.1, згідно з яким член клубу карається, неважливо як, за неучасть у змаганнях. 
 

Тут в Хартії, на мій погляд, є певна дискримінація. Більш того, вона може обмежити приплив до Клубу молоді, хоча ідея використання в змаганнях (звичайно, за окремих умов) пневматики дуже цікава в цьому плані. Напевно, їй потрібно приділити більшу увагу, виробити окремі правила змагань із різними видами пневматичної зброї, бо особовий склад Клубу дещо "постарішав" за останні роки, приплив молоді дуже необхідний.

 

На Форумі ж особисто мені була б цікава тематика історичної зброї. Зокрема, револьвери від початку XIX і до середини XX вв. Їх конструкції, історія виникнення та використання. Для молоді, напевно, цікавіші зразки нових екземплярів озброєння. При цьому, не хотілося б сильно віддалятися від назви Клубу і основну увагу приділяти саме револьверам.

 

 

Там причины по которым может быть лишен права голоса. Но насколько я понимаю, согласно Хартии это очень сложно сделать. Да и люди тут нормальные:)))

Пока тема пневматики вообще не рассматривается. С мой точки зрения, это не совсем удобное для соревнований оружие. Т.е. с места 2-6 выстрелов конечно можно. Но в области динамической стрельбы пневматика представляет некоторые сложности для судейства.

По форуму вообще просто . Могу создать раздел, это не сложно. К примеру в форуме 

Інформація та спілкування

 

Название   Iсторична зброя

Если Вы будете делать хотя бы одну тему в неделю(желательно 2-3) , то я с удовольствием его создам.



#27 Ragnar

Ragnar
  • Стрілок RC
  • 290 сообщений
  • ГородСтаніслав

Отправлено 18 Февраль 2020 - 17:39

Комрадс, з приводу неучасті. 
По-хорошому тоді варто розділити тему на регіони, і зі сторони клубу взяти як клубне зобовязання проводити в кожному регіоні не менш ніж раз за період захід. ТОді буде справедливо в дві сторони;) Мені наприклад поки я жив в Ніжині і то не завжди давалося часу дістатися Києва, а зараз із Франика так взагалі йой(

З приводу пневматики на револьверотематику. Обома руками за, хоча особисто більшще полюбляю флобер, але від недавна почав пострілювати з левер екшна і сміт-н-вессона сінглекшн на со2 - в тому є свій особистий шарм... ДУмаю зайнятися пневматикою цього напряму в плані коммерції (міні інтернет-магазин)

 


Haut les tetes, la mitraille c'est pas de la merde!


#28 Basmach

Basmach
  • Clubman
  • 5 954 сообщений
  • ГородКиївська область

Отправлено 18 Февраль 2020 - 18:07

Дякую!

У Хартії мене збентежив п/пункт 2.11.1, згідно з яким член клубу карається, неважливо як, за неучасть у змаганнях. Таким чином, людина, що не має можливості з якої-небудь причини брати участь в змаганнях, вже буде неповноцінним членом Клубу. Але ж не всі командири авіаполків можуть літати, з тих або інших причин? Від цього вони не перестають бути льотчиками?..

 

Тут в Хартії, на мій погляд, є певна дискримінація. Більш того, вона може обмежити приплив до Клубу молоді, хоча ідея використання в змаганнях (звичайно, за окремих умов) пневматики дуже цікава в цьому плані. Напевно, їй потрібно приділити більшу увагу, виробити окремі правила змагань із різними видами пневматичної зброї, бо особовий склад Клубу дещо "постарішав" за останні роки, приплив молоді дуже необхідний.

 

На Форумі ж особисто мені була б цікава тематика історичної зброї. Зокрема, револьвери від початку XIX і до середини XX вв. Їх конструкції, історія виникнення та використання. Для молоді, напевно, цікавіші зразки нових екземплярів озброєння. При цьому, не хотілося б сильно віддалятися від назви Клубу і основну увагу приділяти саме револьверам.

 

Ось такі думки що до Хартії Клубу з точки зору, що пролягає з області кушетки, залишаючись при цьому в статусі користувача Форуму.  :blush:

Хочу зазначити, що пункт щодо участі у матчах викликав найбільше дискусій при обговоренні проекту Хартії. Прошу зрозуміти правильно, наш клуб є стрілковим і сама думка про те, що люди, які не стріляють, можуть бути його членами, викликала у частини учасників обурення. Нинішня редакція є компромісною, адже вона не передбачає участь у матчах як обов"язкову вимогу членства в Клубі. Позбавлення голосу також відбувається лише за рішенням Загальних зборів і є тимчасовим.

 

Я б не розглядав позбавлення права голосу за пунктом 2.11.1 як покарання. Скоріше це просто запобіжний механізм від того, що стрілковим клубом з часом стануть керувати особи, які не стріляють.

 

Щодо дискримінації дозволю собі з Вами не погодитись. Цей сайт колись був створений як форум стрілкового клубу "Револьверклаб" (нині називається "Тактик", знаходиться у Харкові). Потім в політиці клубу сталися зміни, він поступово почав відхід від зброї ручного перезаряджання. На форумі в той самий час сформувалася група стрілків, яка продовжувала розпочату справу. І саме цій групі (тобто нам) був переданий в управління форум, а стрілковий клуб перейменувався та пішов своїм шляхом. Сами ми увесь цей час призначали та звільняли головних адміністраторів сайту і маємо намір це робити і надалі. Форум - не просто "нічийна земля", це інформаційний ресурс нашого руху. Саме для того ми його утримуємо і підтримуємо всі ці роки. Тому звинувачення у дискримінації звучать дещо дивно, ну, як би на автомобільному форумі виглядали звинувачення у дикримінації учасників, які не їздять за кермом, якось так. Зараз ми просто формалізували існуюче становище, не більше того.

 

Щодо припливу "свіжої крові", то я з Вами повністю згоден. Але членство в Клубі жодним чином не впливає на можливість участі у матчах. Тобто членство є похідним від участі, а не навпаки. У Клуб потрапляють ті, хто вже певний час бере участь у заходах і проявив себе як адекватна людина. А на матчі можуть приходити люди "з вулиці", ми всіх будемо раді бачити.

 

Пару слів щодо пневматики. Я повністю згоден, що цей напрям може бути перпективним. Проте досі всі, хто декларував це, обмежувався пустими балачками та безглуздими опитуваннями. Якщо знайдеться хтось, хто спробує на повному серйозі організувати хоча б один матч з ковбойської стрільби з використанням пневматики, ми готові надати йому всебічне сприяння. 

 

В мене є певний сумнів у психологічній готовності власників пневматів до такого формату заходів. Справа у тому, що власники вогнепальної зброї звикли до того, що сам процес стрільби вимагає певних фінансових затрат. Тому вони спокійно сприймають необхідність заплатити за участь у матчі організаційний внесок у розмірі 500 - 1000 грн. Натомість власники пневматики звикли до того, що сам процес стрільби їм майже нічого не коштує і сплату внеску можуть сприйняти негативно. А без внесків жодного матчу не відбудеться, повірте мені, я вже не один організував. Обладнання, його доставка, оренда території, нагороди і т. д. і т. п. - все це коштує грошей. Я радий буду, якщо я помиляюсь і готовий надати все необхідне сприяння для того, щоб хоча б один пневматичний матч відбувся.


Сообщение отредактировал Basmach: 18 Февраль 2020 - 19:59

  • Kramar это нравится

"Ряса священника и военная форма! Религиозный и воинский дух! Вера и рыцарское служение! – вот две вечные и истинные формы нашего бытия".
Хосе Антония Примо де Ривера и Саэнс де Эредиа

  Это я расстрелял Че Гевару,   Это я штурмовал "Ла Монеду",   Я читал приговор комиссару   И подкладывал бомбу комбеду.   Это мой самолет на рассвете   Прикрывал наступление Франко,   И по окнам в Верховном Совете   Это я в октябре бил из танка.       Рабы, чья дурна наследственность -    В истерике бьетесь напрасно вы!    Беру на себя ответственность    За каждого мертвого красного.       И да не дрогнет рука,    Разившая политрука    На этой столетней войне:    Ответственность ваша - на мне!      Ради всех, кто замучен в ГУЛАГе,   Ради душ, опоганеных зоной,   Там, где реют кровавые флаги,   Я всегда буду пятой колонной.   Буду в натовском каждом приказе,   В пуле, в бомбе, в крылатой ракете,   До тех пор, пока красные мрази   Не исчезнут на этой планете.       Пусть ломится в хлев посредственность    В угаре холуйства заразного -    Беру на себя ответственность    За каждого дохлого красного!       И да не дрогнет рука,    Разящая политрука    На этой священной войне:    Ответственность ваша - на мне

#29 Ragnar

Ragnar
  • Стрілок RC
  • 290 сообщений
  • ГородСтаніслав

Отправлено 18 Февраль 2020 - 18:43

 

Пару слів щодо пневматики. Я повністю згоден, що цей напрям може бути перпективним. Проте досі всі, хто декларував це, досі обмежувався пустими балачками та безглуздими опитуваннями. Якщо знайдеться хтось, хто спробує на повному серйозі організувати хоча б один матч з ковбойської стрільби з використанням пневматики, ми готові надати йому всебічне сприяння. 

 

 


Мабуть таки я хочу це зробити прив'язавши до відкриття тематичного інтернет-магазинчику. Єдине що - я волів би зробити це в себе по місцю, десь в районі Станіслава. Може ближче до гір десь.


Haut les tetes, la mitraille c'est pas de la merde!


#30 Basmach

Basmach
  • Clubman
  • 5 954 сообщений
  • ГородКиївська область

Отправлено 18 Февраль 2020 - 18:51

Комрадс, з приводу неучасті. 
По-хорошому тоді варто розділити тему на регіони, і зі сторони клубу взяти як клубне зобовязання проводити в кожному регіоні не менш ніж раз за період захід. ТОді буде справедливо в дві сторони;) Мені наприклад поки я жив в Ніжині і то не завжди давалося часу дістатися Києва, а зараз із Франика так взагалі йой(
 

По-перше, Клуб - це спільнота однодумців, а не товариство, яке надає послуги. Внесок - це добровільна пожертва на розвиток руху, а не оплата послуг. Тому не існує відносин член Клубу - Клуб, існують лише відносини члена клубу з його одноклубниками. Тому Клуб в принципі не може брати зобов"язання перед своїми членами, адже це означає брати зобов"язання перед самими собою. І тому не існує "двох сторін", сторона тут одна.

 

По-друге, організувати клубний матч можливо в будь-якому регіоні. Такі матчі відбувалися свого часу і в Харкові, і в Сумах, і в Донецьку. Питання в тому, що організацією такого матчу повинні займатися самі місцеві. Київські члени Клубу - це не цирк-шапіто, щоб їздити по регіонах зі своєю програмою. Ми організовуємо матчі в Києві і запрошуємо усіх взяти в них участь. Якщо хтось вирішить організувати матч в іншому регіоні - ми можемо допомогти порадами і, можливо, приїдемо, привеземо частину обладанння, забезпечимо суддівство та візьмемо участь. Основне організаційне навантаження все-одно лягає на місцевих.


Сообщение отредактировал Basmach: 18 Февраль 2020 - 19:43

"Ряса священника и военная форма! Религиозный и воинский дух! Вера и рыцарское служение! – вот две вечные и истинные формы нашего бытия".
Хосе Антония Примо де Ривера и Саэнс де Эредиа

  Это я расстрелял Че Гевару,   Это я штурмовал "Ла Монеду",   Я читал приговор комиссару   И подкладывал бомбу комбеду.   Это мой самолет на рассвете   Прикрывал наступление Франко,   И по окнам в Верховном Совете   Это я в октябре бил из танка.       Рабы, чья дурна наследственность -    В истерике бьетесь напрасно вы!    Беру на себя ответственность    За каждого мертвого красного.       И да не дрогнет рука,    Разившая политрука    На этой столетней войне:    Ответственность ваша - на мне!      Ради всех, кто замучен в ГУЛАГе,   Ради душ, опоганеных зоной,   Там, где реют кровавые флаги,   Я всегда буду пятой колонной.   Буду в натовском каждом приказе,   В пуле, в бомбе, в крылатой ракете,   До тех пор, пока красные мрази   Не исчезнут на этой планете.       Пусть ломится в хлев посредственность    В угаре холуйства заразного -    Беру на себя ответственность    За каждого дохлого красного!       И да не дрогнет рука,    Разящая политрука    На этой священной войне:    Ответственность ваша - на мне

#31 Basmach

Basmach
  • Clubman
  • 5 954 сообщений
  • ГородКиївська область

Отправлено 18 Февраль 2020 - 18:54

Мабуть таки я хочу це зробити прив'язавши до відкриття тематичного інтернет-магазинчику. Єдине що - я волів би зробити це в себе по місцю, десь в районі Станіслава. Може ближче до гір десь.

 Прекрасно!!! Якщо є бажання, можемо відкрити окрему тему та обговорити технічні деталі, в тому числі, яка організаційна допомога може бути надана.


"Ряса священника и военная форма! Религиозный и воинский дух! Вера и рыцарское служение! – вот две вечные и истинные формы нашего бытия".
Хосе Антония Примо де Ривера и Саэнс де Эредиа

  Это я расстрелял Че Гевару,   Это я штурмовал "Ла Монеду",   Я читал приговор комиссару   И подкладывал бомбу комбеду.   Это мой самолет на рассвете   Прикрывал наступление Франко,   И по окнам в Верховном Совете   Это я в октябре бил из танка.       Рабы, чья дурна наследственность -    В истерике бьетесь напрасно вы!    Беру на себя ответственность    За каждого мертвого красного.       И да не дрогнет рука,    Разившая политрука    На этой столетней войне:    Ответственность ваша - на мне!      Ради всех, кто замучен в ГУЛАГе,   Ради душ, опоганеных зоной,   Там, где реют кровавые флаги,   Я всегда буду пятой колонной.   Буду в натовском каждом приказе,   В пуле, в бомбе, в крылатой ракете,   До тех пор, пока красные мрази   Не исчезнут на этой планете.       Пусть ломится в хлев посредственность    В угаре холуйства заразного -    Беру на себя ответственность    За каждого дохлого красного!       И да не дрогнет рука,    Разящая политрука    На этой священной войне:    Ответственность ваша - на мне

#32 Ragnar

Ragnar
  • Стрілок RC
  • 290 сообщений
  • ГородСтаніслав

Отправлено 18 Февраль 2020 - 19:03

 Прекрасно!!! Якщо є бажання, можемо відкрити окрему тему та обговорити технічні деталі, в тому числі, яка організаційна допомога може бути надана.

Так, друже, дайте мені пару днів для зведення всього в голові в один напрям, і вйо)
В принципі окрему тему про пневматичні матчі можна вже відкривати, а згодом можна буде відкрити тему безпосередньо самого заходу.


Haut les tetes, la mitraille c'est pas de la merde!


#33 Arachi

Arachi
  • Головний адміністратор
  • 1 005 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 18 Февраль 2020 - 19:23

Я предлагаю так:
Пока 1-2 матча будет в разделе
Матчі та стрілкові змагання
А если пойдет, сделаем отдельный раздел.

НО в названии темы с матчем обязательно должно быть слово "пневматический".



#34 Ragnar

Ragnar
  • Стрілок RC
  • 290 сообщений
  • ГородСтаніслав

Отправлено 18 Февраль 2020 - 19:40

Я предлагаю так:
Пока 1-2 матча будет в разделе
Матчі та стрілкові змагання
А если пойдет, сделаем отдельный раздел.

НО в названии темы с матчем обязательно должно быть слово "пневматический".

Ну тут питання в тому що можливо потрібна окрема принципово тема про "пневматичні матчі" - не про конкретні матчі чи заходи, а саме про принципи та основи проведення таких матчів, нюанси роботи і т.д.

Щодо теми заходу - теж буду стукатись в приват окремо, т.я. задумка не просто матчику а трохи більш широкого заходу, який включатиме в себе і пневматичний матч.


Haut les tetes, la mitraille c'est pas de la merde!


#35 Arachi

Arachi
  • Головний адміністратор
  • 1 005 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 18 Февраль 2020 - 19:57

Проведення матчів з використанням пневматичної зброї

http://revolverclub....m-pnevmatichno/



#36 Victor_A

Victor_A
  • Користувач
  • 1 697 сообщений
  • ГородКиев, Украина

Отправлено 19 Февраль 2020 - 19:04

Если Вы будете делать хотя бы одну тему в неделю(желательно 2-3) , то я с удовольствием его создам.

Увы, не могу, в силу определённых причин, взять на себя такую ответственность, ибо привык безукоснительно выполнять свои обязательства. В силу этих причин и отвечаю с определённой задержкой. Конечно, жалею об этом, но нужно реально оценивать свои возможности.

 

В мене є певний сумнів у психологічній готовності власників пневматів до такого формату заходів. Справа у тому, що власники вогнепальної зброї звикли до того, що сам процес стрільби вимагає певних фінансових затрат. Тому вони спокійно сприймають необхідність заплатити за участь у матчі організаційний внесок у розмірі 500 - 1000 грн. Натомість власники пневматики звикли до того, що сам процес стрільби їм майже нічого не коштує і сплату внеску можуть сприйняти негативно. А без внесків жодного матчу не відбудеться, повірте мені, я вже не один організував. Обладнання, його доставка, оренда території, нагороди і т. д. і т. п. - все це коштує грошей. Я радий буду, якщо я помиляюсь і готовий надати все необхідне сприяння для того, щоб хоча б один пневматичний матч відбувся.

Прекрасно понимаю, любое организационное мероприятие требует затрат. В том числе и содержание сайта Форума, его обслуживание. Ведь нужно платить за хостинг, услуги программистов, ПО и т. п. Поэтому, вне зависимости от участия в соревнованиях, члены Клуба должны нести определённую финансовую нагрузку.

Соревнования, безусловно, требуют дополнительных затрат. Однако, думаю, для владельцев пневматики это должно обойтись несколько дешевле, чем для флоберострелов.
 

Конечно, организовывать соревнования по пневматике прямо сейчас ещё рано. Вероятно, следует на Форуме провести обсуждение этого вопроса, выработать предварительные правила соревнований. Предварительные, т.к. в реальных соревнованиях обязательно выявятся определённые нюансы, правила придётся корректировать. Но работу нужно начинать именно сейчас, если, как говорится, интересует результат. Возможно, к лету что-то и обрисуется.

P.S. К сожалению, возраст и физическое состояние не позволяют мне принимать активное участие в жизни Клуба, но, думаю, полезная мысль может, иногда, "прийтись ко двору".


Сообщение отредактировал Victor_A: 19 Февраль 2020 - 19:08

Закон Эдвардса Мерфи:
Если какая-нибудь неприятность может произойти, она случится.
Закон Херланга: "Подожди - и плохое само собой исчезнет".
Дополнение Шейвлсона:"... нанеся положенный ущерб "

#37 Arachi

Arachi
  • Головний адміністратор
  • 1 005 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 19 Февраль 2020 - 19:22

Увы, не могу, в силу определённых причин, взять на себя такую ответственность, ибо привык безукоснительно выполнять свои обязательства. В силу этих причин и отвечаю с определённой задержкой. Конечно, жалею об этом, но нужно реально оценивать свои возможности.

Ок. Тогда поставлю вопрос по другому. В силу возможностей, без всяких обязательств Вы сможете писать в этом разделе? Думаю он будет интересен и познавателен. 
И как бы Вы  рекомендовали его назвать?
От меня все, что смогу сделать.



#38 Basmach

Basmach
  • Clubman
  • 5 954 сообщений
  • ГородКиївська область

Отправлено 19 Февраль 2020 - 19:36

Однако, думаю, для владельцев пневматики это должно обойтись несколько дешевле, чем для флоберострелов.

 

Конечно, организовывать соревнования по пневматике прямо сейчас ещё рано. Вероятно, следует на Форуме провести обсуждение этого вопроса, выработать предварительные правила соревнований. Предварительные, т.к. в реальных соревнованиях обязательно выявятся определённые нюансы, правила придётся корректировать. Но работу нужно начинать именно сейчас, если, как говорится, интересует результат. Возможно, к лету что-то и обрисуется.
 

Вартість боєприпасів як правило не включається до внеску. Натомість обладнання потрібно ідентичне, тому розмір внеску для пневмоматчу буде таким самим, як і для матчу з флобером.

 

Обговорення вже розпочали: http://revolverclub....m-pnevmatichno/


"Ряса священника и военная форма! Религиозный и воинский дух! Вера и рыцарское служение! – вот две вечные и истинные формы нашего бытия".
Хосе Антония Примо де Ривера и Саэнс де Эредиа

  Это я расстрелял Че Гевару,   Это я штурмовал "Ла Монеду",   Я читал приговор комиссару   И подкладывал бомбу комбеду.   Это мой самолет на рассвете   Прикрывал наступление Франко,   И по окнам в Верховном Совете   Это я в октябре бил из танка.       Рабы, чья дурна наследственность -    В истерике бьетесь напрасно вы!    Беру на себя ответственность    За каждого мертвого красного.       И да не дрогнет рука,    Разившая политрука    На этой столетней войне:    Ответственность ваша - на мне!      Ради всех, кто замучен в ГУЛАГе,   Ради душ, опоганеных зоной,   Там, где реют кровавые флаги,   Я всегда буду пятой колонной.   Буду в натовском каждом приказе,   В пуле, в бомбе, в крылатой ракете,   До тех пор, пока красные мрази   Не исчезнут на этой планете.       Пусть ломится в хлев посредственность    В угаре холуйства заразного -    Беру на себя ответственность    За каждого дохлого красного!       И да не дрогнет рука,    Разящая политрука    На этой священной войне:    Ответственность ваша - на мне

#39 Victor_A

Victor_A
  • Користувач
  • 1 697 сообщений
  • ГородКиев, Украина

Отправлено 19 Февраль 2020 - 19:57

Вартість боєприпасів як правило не включається до внеску. Натомість обладнання потрібно ідентичне, тому розмір внеску для пневмоматчу буде таким самим, як і для матчу з флобером.

 

Обговорення вже розпочали: http://revolverclub....m-pnevmatichno/

Спасибо, уже подключился.


Закон Эдвардса Мерфи:
Если какая-нибудь неприятность может произойти, она случится.
Закон Херланга: "Подожди - и плохое само собой исчезнет".
Дополнение Шейвлсона:"... нанеся положенный ущерб "

#40 Arachi

Arachi
  • Головний адміністратор
  • 1 005 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 19 Февраль 2020 - 20:53

 

На Форумі ж особисто мені була б цікава тематика історичної зброї. Зокрема, револьвери від початку XIX і до середини XX вв. Їх конструкції, історія виникнення та використання. Для молоді, напевно, цікавіші зразки нових екземплярів озброєння. При цьому, не хотілося б сильно віддалятися від назви Клубу і основну увагу приділяти саме револьверам.

http://revolverclub....orichna-zbroia/


  • Ragnar это нравится




Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных