Перейти к содержимому

Revolver Club Правила Клуба · Помощь · Администрация
Логотип
Revolver Club


Фотография

Зміна в правилах Барахолки


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 Arachi

Arachi
  • Головний адміністратор
  • 1 005 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 16 Февраль 2020 - 19:34

Прошу звернути увагу на зміни:

1) Зміна порядку актуалізації тем

1.11. Перешкоджання торгівлі: розміщення в темах, присвячених Купівлі-Продажу конкретного предмета, повідомлень, що перешкоджають торгівлі і при цьому не відносяться до теми, наприклад, обговорення загального рівня цін або попиту на відповідні товари, технічних характеристик не конкретного зразку, що продається, а всього виду товарів; порівняння лоту з іншими аналогічними тощо.
Підняття (АП) тем допускається не частіше, ніж 1 раз 3 дні(рахується по даті). Підняттям вважається будь-яке повідомлення автора теми, окрім постановки/зняття резерву та відповіді на запитання клієнта.
Не вважається позачерговим підняттям (АП) теми зниження ціни при продажу, якщо мінімальний крок зниження ціни становить не менше 5% від поточної вартості (або 5 грн., якщо ціна лота менше 100 грн.).Додавання фото та зміна складу або вартості лота до вичерпання 3 діб слід здійснювати шляхом редагування попереднього чи першого поста.

 

 

трактування зміни:
Адміністрація форуму рахує від дати активізації теми 3 дні тому та отримує другу дату періоду, коли актівізація заборонена. Якщо попереднє повідомлення було пізніше отриманої дати, то фіксується порушення пункту правил 1.11.

2) RevolverClub  та Барахолка.
Кожен  Clubman  RevolverClub   має право на 1 закріплену тему в кожному розділі Барахолки, якщо кількість закріплених тем в розділі не перевищує 5.

трактування зміни:
Якщо кількість закріплених тем не превищує 5 (рахуються тільки теми від Clubman  RevolverClub), прошу після створення теми зайти в тему та подати скаргу. Текст скарги за зразком "прошу закріпити мою тему".  Це дозволить Адміністрації найшвидше зробити цю тему закріпленою.

Якщо кількість закріплених тем  перевищує 5, це питання вирішується Адміністрацією на власний розсуд згідно сітуації шляхом пошуку компромісу між Clubman  RevolverClub.



#2 Arachi

Arachi
  • Головний адміністратор
  • 1 005 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 17 Февраль 2020 - 08:17

Зміна порядку активізації теми при зміні ціни. 1 пост змінено






Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных