Сайт/ форум по деринжерам та флоберам
Отправлено 12 Январь 2023 - 16:32
Якщо когось це таки зацікавить, і флобер ще не здох як клас то ласкаво прошу.
Продавались багато дерижжерів під флобер, і я рішив їх систематизувати та класифікувати, також як виявилось що наразі не кімаром єдиним, було багато майстрів які виготовляли різні моделі.
Ну от я й зробив шось своє. А піде воно чи ні побачим.
Може не закриється якщо народу буде цікаво
- Servi, Metis, Марципан и еще 1 это нравится
Куплю деррінжер
Отправлено 23 Январь 2023 - 20:33
Ви молодець! Не кидайте цю тему. У березні минулого року я втратив все геть своє майно разом з арсеналом та амуніцією (що особливо прикро) і тому морально не можу поки що бути повноцінним членом клубу. Але маю стійку надію та впевненість у те, що після повернення мого міста в лоно України я відремонтую своє житло та почну його обживати. А я ке ж обживання без відродження арсеналу ? А як же його відродити без таких людей як Ви ? Як сказав Екклізіаст, час втрачати арсенал і час його відновлювати. Так що черга обов'язково дійде. Маю надію на те, що і народу буде цікаво і не закриється.
- Servi, Марципан, MOROZOV_E_A и еще 1 это нравится
Быстро едешь - раньше помрешь! Тихо едешь - вряд ли доедешь...Так иди, не трусь, пусть что будет, в путь! А что будет, после поймешь...
Как следует смажь оба кольта, винчестер как следует смажь и трогай в дорогу поскольку пришла тебе в голову блажь.
Мистер, а вы знаете на что способна винтовка генри в умелых руках?
Отправлено 05 Февраль 2023 - 09:22
https://flobert.top/...um/derrinzhery/
Якщо когось це таки зацікавить, і флобер ще не здох як клас то ласкаво прошу.
Продавались багато дерижжерів під флобер, і я рішив їх систематизувати та класифікувати, також як виявилось що наразі не кімаром єдиним, було багато майстрів які виготовляли різні моделі.
Ну от я й зробив шось своє. А піде воно чи ні побачим.
Може не закриється якщо народу буде цікаво
Cкладно зарееструватись ... Прошу підказки.
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных