Перейти к содержимому

Revolver Club Правила Клуба · Помощь · Администрация
Логотип
Revolver Club


Фотография

Комплект для вороніння іржавим лаком, великий

вороніння воронилка ржавый лак средство для воронения воронение оружия воронение металла воронение ствола

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 Jason dinAlt

Jason dinAlt
  • Користувач
  • 134 сообщений
  • ГородКиев

Отправлено 16 Март 2023 - 19:44

Використовується для хімічного оксидування поверхонь виробів зі сплавів на основі заліза, що містять не більше 3% хрому.

Складається з:

1. Засіб для вороніння іржавий лак, 100 мл. Проходить очистку у кілька стадій, не містить осаду,  тому під час процедури вороніння виділяється мінімальна кількість нальоту із солей, що прореагували. Це спрощує процедуру крацовки, дозволяє зменшити витрати стальної вати, і запобігає інтенсивному пилоутворенні під час крацовки. Витрата - 25-35 мл на одну рушницю.

2. Засіб для зняття вороніння та іржі. 100 мл. Цей засіб дуже легко і швидко зніме будь-яку іржу, і старе вороніння. Допоможе підготувати поверхню металу для вороніння.

3. Стальна вата 1 м. пог. Використовується для крацовки - зчищання шару реагентів, що прореагували. Витрата - близько 0,5 погонного метра на одну одиницю зброї.

 4.Концентрат знежирювального розчину, 4 уп по 90 г. Вистачає на 4-5 літрів води. Розчин можна використовувати повторно, для цього його необхідно охолодити, після чого перелити до герметичної посудини зі скла, поліетилену або поліпропілену. Поліетилентерефталат (ПЕТ) з цією метою використовувати не можна - він руйнується під дією розчину через 4-6 місяців.

 5.Детальна інструкція з описом кожної стадії і поясненнями – 1 шт.

 

Вартість 1 набору 329 грн.

206_photo-500x500.jpg

 

       Засіб утворює на поверхні металу міцну оксидну плівку товщиною 5-10 мікрон, яка надійно захищає від корозії, внаслідок впливу атмосферного кисню та вологи. Також плівка має достатню механічну міцність і стійка до подряпин. Оксидне покриття не втрачає свого вигляду навіть впродовж десятиліть. Але при цьому процес потребує не менше 6 годин для нарощення оксидної плівки потрібної товщини, впродовж яких здійснюється кілька циклів обробки. Саме висока трудозатратність процесу призвела до того, що він був витіснений більш дешевим і швидким, але менш якісним лужним методом. Проте процес вороніння іржавим лаком не потребує використання складного обладнання, і може проводитись в домашніх умовах.

Дана рецептура іржавого лаку дає найстійкіше і найкрасивіше вороніння із усіх відомих засобів! Іржавий лак проходить кілька стадій очистки, тому під час процедури вороніння виділяється мінімальна кількість нальоту із солей, що прореагували. Це дозволяє зменшити витрати стальної вати, спрощує процедуру крацовки, та зводить до мінімуму кількість пилу, що утворюється.

        Отримати консультацію, а також придбати всі основні допоміжні матеріали можна в нашому інтернет-магазині.

Коротка інструкція (детальна інструкція постачається у паперовому вигляді разом з товаром)

Коротка інструкція (детальна інструкція постачається у
паперовому вигляді разом з товаром)

1.Підготовка поверхні -шліфування, полірування.

2. Знежирення. Спершу розчинником, потім -кип’ятінням в розчині кальцинованої соди.

2.1 Промивання.

3. Нанесення 1-го шару

3.1 Сушка 1-го шару при кімн. темп.

3.2 Нанесення 2-го шару

3.3 Сушка 2-го шару

4. Виварювання в дистильованій воді 10-15 хв.

5. Крацовка стальною ватою, металевою щіткою.

6. Пункти 3-5 повторити близько 5-7 разів, до одержання підходящого покриття.

7. Нейтралізація.

8. Виварювання в маслі при температурі 105-130 °C


  • Servi это нравится
Лайф: О63-7І2-шесть9-2О.
"Ни один раб не должен хранить или переносить оружие, если только у него нет письменного приказа хозяина или если он не находится в присутствии хозяина." Билль о рабах Вирджиния, 1779 г.




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных