Символіка Револьвер Клубу
Отправлено 17 Июль 2019 - 16:01
І от виникла думка, а чи цікаво було б комусь мати кепку з вишитим логотипом Revolver Club?
Орієнтовна ціна 160-170 грн. Якщо буде не менше 10 охочих - можна це зробити.
Отже, попередній тираж:
Leon-ar-Visur - 1 м +
Kramar - 2 б +
Basmach - 2 м
Servi - 1 м +
Denis - 1 м
smoke.ua - 1 м +
Mazzila - 2 м +
Полковнику, в Історію Прапор ми вище підіймемо,
напишуть: "Ти загинув Тризуб повернемо до чола
Життя - за Директорію . І крикнем:" Слава Україні! "
А серце - за Вкраїну" . Так, щоб здригнулася земля!
Отправлено 17 Июль 2019 - 16:20
Якщо набереться необхідна кількість замовників - одразу запропоную макети дизайну.
Отправлено 17 Июль 2019 - 17:54
Панове. Сьогодні побачив тему про продаж значків РК. Одразу згадав про футболки та шеврони.
І от виникла думка, а чи цікаво було б комусь мати кепку з вишитим логотипом Revolver Club?
Орієнтовна ціна 160-170 грн. Якщо буде не менше 10 охочих - можна це зробити.
Я готовий замовити дві
"Ряса священника и военная форма! Религиозный и воинский дух! Вера и рыцарское служение! – вот две вечные и истинные формы нашего бытия".
Хосе Антония Примо де Ривера и Саэнс де Эредиа
Отправлено 17 Июль 2019 - 18:04
Я приєднуюсь, але попередньо тре визначитись з дізайном та кольором.
Пропоную мазепинки. Колір койот, коричневий або синій.
Щодо розміщення символіки маю дві пропозиції:
1. "Цивільний" варіант - логотип Клубу спереду посередині, збоку напис "Ukraine" (біля напису можна ще й прапорця синьо-жовтого).
2. "Польовий" варіант - спереду посередині Тризуб, збоку логотип Клубу. Зрозуміло, що цей варіант не у синьому кольорі.
Я особисто віддаю перевагу "цивільному" варіанту, саме таких кепок я готовий узяти дві. Якщо ж зупинемося на "польовому" варіанті, то достатньо однієї (в мене і так купа літніх головних уборів на полігон та полювання, нещодавно лише дві кепки подарував).
Сообщение отредактировал Basmach: 17 Июль 2019 - 19:28
"Ряса священника и военная форма! Религиозный и воинский дух! Вера и рыцарское служение! – вот две вечные и истинные формы нашего бытия".
Отправлено 17 Июль 2019 - 18:37
Отправлено 18 Июль 2019 - 08:47
Добре. Перший пост змінив. Чекаємо ще охочих.
Дизайн буде розроблений лише при наявності мінімум 10 осіб.
Отправлено 18 Июль 2019 - 09:28
Добре. Перший пост змінив. Чекаємо ще охочих.
Дизайн буде розроблений лише при наявності мінімум 10 осіб.
Десяти замовників чи десяти замовлених кепок?
Отправлено 21 Июль 2019 - 11:19
Наявні варіанти: бейсболка 5-клинка, бейсболка 6-клинка, Patrol cap.
Musat32, за таких умов будеш приєднуватися?
Отправлено 21 Июль 2019 - 15:11
Ще одне. Можливо комусь з тих хто вже читав тему або буде читати - найімовірніший та найзручніший варіант, як було зазначено вище - "цивільний". Якщо набереться необхідна кількість на замовлення, то макети будуть саме під цей варіант.
Отправлено 21 Июль 2019 - 19:57
Какая будет плотность и качество материала ? Если будет хорошо держать форму , как например из Ripstop (как у Helikon-Tex ) - то и я заказал бы одну - две штуки кепи типа Patrol cap в койоте, но только с лого Клуба спереди... Без трезубцев, флагов и всего остального...
Ну естественно, если будут заказываться именно кепи, потому как бейсболок разного толка уже около десятка...Размер будет "по голове" или вариации на тему "универсальный", со стяжкой сзади ?
Хотя понимаю , если делать из Ripstop - в указанную в старт - посте сумму не влезем... получится раза в два дороже.
Кстати - я сам сделал себе пару бейсболок с лого Револьвер Клуба довольно просто... У меня были две бейсболки Helikon-Tex , а у них спереди и по бокам - липучка...Ну я туда ранее изготовленные в Клубе шевроны и определил...
"Сдаётся мне, джентльмены, это была… комедия." (с)
"...Только нет лекарства супротив свинца..." (с)
"Фанатизм никогда не дает окончательной победы. Фанатики могут победить — на первых порах. Но они никогда не удержат победы, потому что они устанут от самих себя.". (с)
Отправлено 21 Июль 2019 - 20:48
Не певен, щодо ріп-стопа.
Форму тримати буде.
Щодо кепі - так, там стяжка на велкро. Плюс, по цьому варіанту у мене є одна задумка, яку я поки не хочу озвучувати. Краще покажу.
Я хочу, аби була вишивка по самій кепці, без велкро. Щоб це була виключно РК кепка.
Отправлено 21 Июль 2019 - 22:10
Наявні варіанти: бейсболка 5-клинка, бейсболка 6-клинка, Patrol cap.
Тоді патрулька.
Отправлено 21 Июль 2019 - 22:17
Без трезубцев, флагов и всего остального...
Для мене напис "Ukraine" є обов"язковим, а прапорець - дуже бажаним. Причина - на відпочинку за кордоном існує необхідність відрізнятися від москалів. Інші народи не відрізняють українську мову від російської на слух, тому доводиться використовувати такі засоби ідентифікації. Саме тому напис має бути англійською, а не українською. До речі, Тризуб цієї ідентифікаційної функції не виконує, його елементарно не знають.
П. С. Мова йшла не про "трезубець", а про Знак Княжої Держави Володимира Великого (малий Державний Герб України, див. ч. 4 ст. 20 Конституції України), який коротко називається Тризуб і пишеться з великої літери.
Сообщение отредактировал Basmach: 21 Июль 2019 - 22:24
Отправлено 21 Июль 2019 - 23:03
Причина - на відпочинку за кордоном існує необхідність відрізнятися від москалів.
У меня такой необходимости нет... Если будет кепи с предыдущим предложением ( что-то кроме лого РК ) - снимаю своё предложение. Если будет просто кепи РК - участвую.
"Сдаётся мне, джентльмены, это была… комедия." (с)
"...Только нет лекарства супротив свинца..." (с)
"Фанатизм никогда не дает окончательной победы. Фанатики могут победить — на первых порах. Но они никогда не удержат победы, потому что они устанут от самих себя.". (с)
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных